Зареждане

Потвърдено: Том Аспинал ще бъде резервен боец за Джон Джоунс и Стипе Миочич

Потвърдено: Том Аспинал ще бъде резервен боец за Джон Джоунс и Стипе Миочич
Публикувано на: Септември 18, 2024 в 20:04 ч
Президентът на UFC Дана Уайт потвърди, че Том Аспинал ще бъде резервен боец за мача между Джон Джоунс и Стипе Миочич на UFC 309.

Както знаем, Джон Джоунс ще защитава шампионската си титла в тежка категория на UFC срещу Стипе Миочич на UFC 309. В очите на мнозина обаче истинският претендент номер едно е Том Аспинал. Англичанинът работи невероятно упорито, за да стигне до върха на планината, но за съжаление промоутърът продължава напред с плановете Джоунс да се бие с Миочич.

Също така се казва, че "Bones" може да се пенсионира след двубоя с Миочич. Надяваме се, разбира се, това да не се случи, а вместо това да видим как той се изправя срещу Аспинал - освен ако Стипе не постигне победа.

По време на неотдавнашната медийна среща Уайт говори за възможността за оттегляне на Джон и също така потвърди, че Аспинал ще бъде резервният боец в "Медисън Скуеър Гардън".

 

Уайт потвърди ролята на Аспинал в UFC 309

"Защо да говоря с Джон Джоунс след това събитие на UFC 306? Трябва да разбере какво ще се случи в тази битка срещу Стипе Миочич. Вижте как ще се развие тази битка и тогава ще продължим оттам."

След като беше попитан дали Аспинал е официално резервен вариант за главното събитие, Дана имаше кратък и галещ ушите отговор.

"Да. Том Аспинал  е следващият на опашката за всичко, което се случи след тази битка."

Не може да се отрече колко добър стана Том Аспинал през последните няколко години. При това положение ще бъде интересно да видим дали ще се появи възможност от сега до ноември.

Вярвате ли, че Том Аспинал ще бъде неоспоримият шампион на UFC в тежка категория догодина по това време? Ако е така, какъв е пътят, който виждате, за да постигне тази цел?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес