Зареждане

Посрещнаха Дъстин Поарие като герой в Луизиана

Посрещнаха Дъстин Поарие като герой в Луизиана
Публикувано на: Юни 5, 2024 в 00:00 ч
Дъстин Поарие беше посрещнат като герой при завръщането си в Лафайет, Луизиана. 

Застанал в центъра на главното събитие на UFC 302 за третия си и последен опит за титла в лека категория, Поарие не успя да се справи с действащия и защитаващ титлата си шампион Ислам Махачев. Въпреки че в петия рунд бе заключен със събмишън, "The Diamond" показа впечатляваща игра и бе напълно равностоен на дагестанеца според оценките на един от съдиите. 

Дни след загубата Поарие се завърна в щата Байу, където феновете и медиите го очакваха, за да го поздравят подобаващо. 


Даниел Кормие вярва, че Дъстин Поарие има още какво да покаже

Сблъсъкът на Дъстин Поарие с Махачев може би беше последната битка в неговата славна кариера. Въпреки това той остави отворена вратата за завръщане. Ако Даниел Кормие изпълни желанието си, "The Diamond" ще мине през нея още веднъж, преди да окачи ръкавиците си завинаги. 

"Ако Дъстин Поарие напуска този мач, той ни оставя куп спомени", заяви Кормие в канала си в YouTube след UFC 302."Не искам да го виждам да си отива. Не знам дали той трябва да си тръгне. Смятам, че Дъстин Поарие трябва да приема големите битки. Вмомента той е такава атракция в света на боевете, че може да спечели много пари, но също така може да проведе много големи битки.

"Той е само на 35 години. Той може да се занимава с това още дълго време. Може би да не се бие толкова често, но да продължи да прави това. Защото, щом веднъж си свършил, значи си свършил и не можеш да се върнеш от това. Понякога това е гадно, особено за човек, който на пръв поглед има много години пред себе си.


Неотдавна бившият носител на титлата в категория перо Александър Волкановски прояви интерес да излезе срещу Поарие преди 2024 г. да приключи. Появиха се и слухове за потенциален двубой с другия бивш трикратен претендент за титлата Колби Ковингтън. 

Ако "The Diamond" се задържи, с кого бихте искали да го видите да се бие в 40-ия си двубой в кариерата? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес