Зареждане

Порие сподели кой е опонетът му с най-тежки удари

Порие сподели кой е опонетът му с най-тежки удари
Публикувано на: Октомври 13, 2021 в 09:59 ч
Бившият шампион в леката категория на UFC, Дъстин Порие сподели, че Конър Макгрегър е бил боецът с най-тежки удари, срещу когото се е изправял в кариерата си.

Порие и Макгрегър се биха три пъти и все още държат класацията за една от най-големите вражди в историята на UFC. Въпреки неприязънта си към ирландеца, "The Diamond" не се свени да отдаде заслуженото уважение на силата му.

Макгрегър е известен със страйкинга си и поразяващата левачка, като натрупа 22 победи, 19 от които са с нокаут. Сред победите му са имена като Хосе Алдо, Еди Алварез, Чад Мендес, Диего Брандао, Доналд Серони и Порие.

Порие усети силата на ръцете на Макгрегър, когато двамата се срещнаха за пръв път в 2014-та. Само за 2 минути от първия рунд ирландецът прати на земята "The Diamond".

В скорошно интервю Порие бе запитан чии удари са били най-силни и се открояват от тези на останалите му опоненти.

"Тези на Конър Макгрегър, без съмнение. Той е най-опасният удряч, срещу когото съм се изправял. Бих се с него през 2014-та и загубих. Тогава неговата форма беше невероятна, нямаше никакви граници. Той разкъсваше всички. Стана шампион в две дивизии.

В следващите ни битки той беше също така опасен. Разликата беше, че подходих съвсем различно психически при реваншите ни."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес