Зареждане

Полуфиналите на турнира в полутежка категория на Bellator са през октомври

Полуфиналите на турнира в полутежка категория на Bellator са през октомври
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
Ясна е датата за полуфиналите на турнира в полутежка категория на Bellator. На 16-ти октомври в Аризона ще видим четиримата бойци, които успяха да стигнат до този етап от турнира.

Бившия двоен шампион Райън Бейдър ще се бие срещу Кори Андерсън. В другата двойка шампиона Вадим Немков ще брани трона срещу бившия боец на UFC Антъни Джонсън.

Бейдър идва след победа над Лиото Мачида и само Немков го победи в последните му 10 срещи. Райън все още е шампион в тежка категория и ще се опита да си върне титлата.

Андерсън от своя страна e в серия от 2 поредни победи. Той дебютира в Bellator в края на 2020 година с победа над Манхуф. През април тази година Кори нокаутира Ягшимурадов и продължи напред в турнира.

Немков е в серия от 8 поредни победи. Преди година той нокаутира Бейдър и се установи на трона. През април тази година Вадим се справи с Фил Дейвис и го победи с решение. Така той стигна до полуфиналите и държи титлата.

Джонсън се завърна в ММА след 4 години отсъствие. Той дебютира в Bellator с нокаут над Хосе Аугусто и намери място сред полуфиналистите. Антъни не успя да стане шампион в UFC, но има шанс да го направи в Bellator.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес