Зареждане

Пол Крейг излиза срещу Shogun Руа на 16-ти ноември

Пол Крейг излиза срещу Shogun Руа на 16-ти ноември
Публикувано на: Октомври 30, 2019 в 09:42 ч
След като Сам Алви си счупи ръката и се оттегли от битката си с Маурисио "Shogun" Руа в UFC Fight Night 164 на 16-ти ноември в Сао Пауло, организаторите бързо започнаха да търсят негов заместник.

Малко по-рано официално бе съобщено, че Пол Крейг ще се изправи срещу "Shogun" с две седмици предизвестие. Крейг идва след победа със събмишън над Виникус Морейра в UFC Fight Night 159 в Мексико.

Това бе втората победа на "Bearjew" за годината, след като преди това бе нокаутиран от Алонзо Менифийлд в UFC on ESPN 3 миналото лято. В момента Крейг е със статистика 4-4 в Октагона.

Руа пък не се е състезавал откакто нокаутира Тайсън Педро в UFC Fight Night 142 през декември 2018-та. Победата бе четвърта за Маурисио в последните му пет двубоя. На 37-годишна възраст и с над 40 професионални битки зад гърба си, последните представяния на Руа показват, че бившия шампион не смята да се оттегля скоро.

UFC Fight Night 164 ще включва и битка в полутежката категория между Ян Блаховиц, който ще посрещне Роналд Соуза в категорията, след като "Jacare" се състезава в средната категория в последните 15 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес