Зареждане

Пол Фелдър размисли и няма да се оттегля от ММА

Пол Фелдър размисли и няма да се оттегля от ММА
Публикувано на: Март 3, 2020 в 14:46 ч
Пол Фелдър даде всичко от себе си в битката с Дан Хукър и според мнозина я спечели, но съдиите не му дадоха победата. Двамата бойци се биха в лека категория в края на февруари в родината на Хукър и си спретнаха здрава битка, която продължи цели 25 минути. Всичко по-добро беше за Фелдър, но съдиите дадоха раздвоена победа за Дан.

Това прекъсна серия от 2 поредни победи за Пол и той сподели, че се оттегля от ММА. Преди няколко часа "The Irish Dragon" даде интервю в предаването на Хелуани и сподели, че се е отдал на емоциите и няма да се оттегля. Фелдър ще се бие, но иска големите битки, а не просто място в прелимите. Ето какво сподели коравия ветеран:


Този момент почти изглеждаше точен, но физически имам още какво да дам. Възстановявам се от една от най-тежките ми битки и тези неща са пристрастяващи. Хареса ми да съм главна битка и да съм на постера. Аз съм драматичен човек и често си фантазирам някои неща. Оттеглянето от спорта е сред тях. 

Отдадох се на емоциите след битката. По време на моя лагер не съм си мислил за оттегляне от ММА, но се чудех колко ми остава в спорта. През април ще стана на 35 години и моята дъщеря вече порастна и започна да разбира, когато не съм си у дома. Липсвам й много. Мисля, че сега мога да кажа, че ще се завърна в клетката, но само за битки, които могат да ме примамят. 

Битки, които ще ме накарат да тренирам здраво и тези големи битки, които ще ме развълнуват. Ще се завърна, но няма да е за битки в прелимите. Давам всичко от себе си в залата и в клетката и вече няма как да го отречете. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес