Зареждане

Победата на Хабиб над Гейджи показва колко добър е Макгрегър

Победата на Хабиб над Гейджи показва колко добър е Макгрегър
Публикувано на: Ноември 4, 2020 в 08:41 ч
Победата на Хабиб Нурмагомедов над Джъстин Гейджи показва само това колко добър е Конър Макгрегър.

Така смята бившият шампион в полутежката категория на UFC, Рашад Еванс.

"Това, което видях след като Хабиб победи Гейджи е, че Конър Макгрегър е един от най-добрите. Не искам да го хваля много, защото Конър понякога може да се държи много откачено. Но трябва да му отдадем заслуженото признание."

Нурмагомедов победи убедително Гейджи във втория рунд със събмишън. Той бе считан за най-голямото изпитание на "The Eagle".

Макгрегър също бе победен със събмишън от Хабиб при битката им през 2018-та, но успя да оцелее до 4-тия рунд и успя да защити някои от събарянията си, като също така спечели изцяло и третия рунд от битката им.

Вижте също: Конър Макгрегър: Безкрайно по-добър съм от преди

Това показва колко добър е в действителност Макгрегър според Еванс.

"На фона на това, което Хабиб направи на всичките си опоненти, се вижда че Макгрегър е един от най-добрите в категорията. Това е. Вижте какво направи Хабиб с Гейджи - човек, който цял живот е тренирал борба - набързо го надигра във всеки граплинг аспект. Макгрегър макар и да беше свален няколко пъти, успя да се изправи. На Хабиб му беше трудно да го задържи на земята, а това е нещо, което рядко може да се случи при Хабиб.

Когато те свалят е опасно, защото дори и после да се изправиш на крака, не си същия боец. Такъв обаче не беше случая с Макгрегър. Той продължи да се изправя и дори спечели един рунд, след като бе съборен няколко пъти. Това трябва да подскаже на хората колко добър в действителност е Конър Макгрегър."

Еванс има интересна и справедлива гледна точка.

Но не трябва да забравяме и думите на треньора на руснака, Хавиер Мендез, който сподели че Нурмагомедов искал бързо да приключи с Гейджи, за да не го наранява пред родителите му, които го гледаха на живо в залата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес