Зареждане

Поарие не иска още един бой с Макгрегър: Корабът отплава

Поарие не иска още един бой с Макгрегър: Корабът отплава
Публикувано на: Май 23, 2024 в 07:50 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поарие, който ще се завърне следващия уикенд на UFC 302, затвори вратата за четвърти двубой с трикратния си опонент Конър Макгрегър, заявявайки, че "корабът" на тяхното горещо съперничество е отплавал.

Поарие, настоящият номер четири в ранглистата в лека категория, ще се завърне следващия месец в главното събитие на UFC 302 в Ню Джърси в третото си преследване на титлата, когато ще се изправи срещу номер едно в категорията Ислам Махачев.

Що сеотнася до Макгрегър, бившият шампион в две дивизии е извън играта от почти три години, откакто застана начело на UFC 264, счупвайки левия си крак в първия рунд на загубата от Поарие с ТКО.

Самият Макгрегър ще се завърне следващия месец на UFC 303 по време на Международната бойна седмица и ще се изправи срещу Майкъл Чандлър в сблъсък в полусредна категория, с което ще прекъсне дългогодишната си пауза от активна състезателна дейност.

Дъстин Поарие затваря вратата за четвърти сблъсък с Конър Макгрегър

И споделяйки желанието си да закръгли разгорещеното си съперничество с Поарие под формата на четвърти сблъсък, въпреки че досега е загубил два от трите мача, надеждите на Макгрегър бяха попарени от родения в Лафайет, който твърди, че вече не иска да има нищо общо с тази "енергия" в живота си.

"Мисля, че корабът отплава", заяви Дъстин Поарие пред ESPN зачетвърти двубой с Конър Макгрегър. "Всичко, което искам, е шампионската титла на UFC в лека категория. Изобщо не изпитвам нужда да се бия с него отново. Нямам нужда от тази енергия в живота си."


Бихте ли искали да видите Дъстин Поарие да се бие отново с Конър Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес