Зареждане

PFL дават 15 милиона на Нейт Диас за ММА бой с Джейк Пол

PFL дават 15 милиона на Нейт Диас за ММА бой с Джейк Пол
Публикувано на: Ноември 23, 2023 в 02:00 ч
Нейт Диас, известен с впечатляващата си кариера в UFC, е на кръстопът след дебюта си в професионалния бокс срещу Джейк Пол.

Следващата му стъпка в света на бойните изкуства остава обект на спекулации и интерес. Дон Дейвис, основателят на Професионалната бойна лига (PFL), направи значително предложение на Диас за евентуално преминаване към PFL. Говорейки с Ариел Хелуани от The MMA Hour, Дейвис разкри:

„Той е народен шампион. Ние уважаваме Нейт. Ако той приеме тази битка, феновете ще харесат тази битка и ние ще се радваме да го накараме да направи тази битка. Ние му предлагаме повече пари, отколкото на другите хора, защото това е уважениe. Бойците сами са си шефове. 

Те правят това, което искат. Нейт ще го направи, когато поиска. Аз просто му отправям оферта. Това е като стария Motel 6, „оставяме светлините включени“, така че просто искам да оставя светлините включени. 

Ето 15 милиона долара, ето го Джейк, имаме цялата инфраструктура в PFL и сме лесни за работа. Нейт, светлините са включени от наша страна. Ще вземеш 10 до 15 милиона долара. Просто те уведомявам, че всичко е налице.", сподели Дейвис.

Въпреки примамливото предложение на PFL, Диас досега не е показал голям интерес да се бие в PFL. Преди това той предполагаше, че завръщането му в UFC е по-вероятно. Диас също повдигна възможността за ММА битка с Пол, но с разделяне на приходите 50-50 със собствената му организация, Real Fight Inc. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес