Зареждане

Пейдж Ванзант: Правя повече пари от Инстаграм, отколкото от UFC

Пейдж Ванзант: Правя повече пари от Инстаграм, отколкото от UFC
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 08:51 ч
26-годишната съзтезателка на UFC, Пейдж Ванзант е категорична, че няма да подновява своя договор с UFC. Пейдж ще направи последната си битка от своя договор на UFC 251 в Абу Даби, където ще се бие с Аманда Рибас. Ванзант не се е била година и половина, защото лекуваше контузия в ръката, която наложи няколко операции. Тя е поредната в UFC, която не е доволна от своето заплащане.

Пейдж споделя, че от участието си в танцувай със звездите е направила повече пари, отколкото в цялата си ММА кариера. Ванзант вярва, че ще изкарва повече пари от Инстаграм, отколкото от UFC и планира да разгледа офертите на други организации след края на нейния договор. Ето какво още сподели тя пред ESPN:


Всички знаят какви са парите, които изкарвам. Взимам $46 000 да се явя и $46 000 за победа. Няма да го крия, защото всички го знаят. Мога да правя повече пари, само за да правя реклами на различни марки в Инстаграм. Това трябва да ви говори нещо. Изкарах повече пари от "Танцувай със звездите", отколкото в цялата ми кариера в ММА. Дори и ако включим всички бонуси. Това показва, че парите са там. 

Обичам да се бия. За тази битка трябваше да оставя всичките спонсори. Не споделям нищо в социалните мрежи. Сега най-важна е битката. Искам да вляза в клетката и да докажа моята цена. Никой няма да може да ме убеди и аз ще стана свободен агент. В UFC изкарах 6 години. Вярвам, че цената ми не се променя, независимо от победи и загуби. Тази битка е най-важна за мен и ще дам всичко от себе си в нея.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес