Зареждане

Петросян нокаутира Колев в първия рунд

Петросян нокаутира Колев в първия рунд
Публикувано на: Октомври 20, 2021 в 03:54 ч
Калоян Колев се изправи във втората битка от вечерта на Dana White's Contender Show, което се проведе в Лас Вегас в ранните часове на 20-ти окотмври българско време.

В октагона в UFC Apex той се изправи срещу многократния шампион по муайтай Армен Петросян от Армения.

Колев започна директно със събаряне, последвано от второ, което обаче не успя да задържи арменеца на земята. Срещата продължи с притискане от страна на Колев към клетката, което неутрализира играта в стойка на муайтай шампиона.

В средата на първия рунд арменецът се отскубна за кратко от Колев и показа силата си в стойка, нанасяйки няколко силни и точни удара, но отново българинът скъси дистанцията и притисна опонента си към клетката.

Последва второ разделяне и Петросян отново показа силната си страна - нанасяйки още няколко силни удара, които зашеметиха Колев, който не успя да използва борбата си отново. Петросян усети това и продължи с атаките и въпреки, че нямаше шанс в борбата срещу Колев, показа  защо е майстор на спорта в муай тай пращайки в нокаут Колев след серия от разнообразни удари и хайкик, който събори Колев.Срещата приключи в първия рунд 4:27 секунда с нокаут в полза на Петросян.

Изглежда нокаутът беше достатъчно атрактивен, след като вдигна на крака и Дейна Уайт.

Президентът на UFC реши да даде договор на арменеца след тази битка.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес