Зареждане

Перейра: Бия Анкалаев и отивам при тежките! Не се интересувам от битка с Адесаня

Перейра: Бия Анкалаев и отивам при тежките! Не се интересувам от битка с Адесаня
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 12:00 ч
Алекс Перейра е в момент от кариерата си, в който смята, че още една битка с Израел Адесаня няма да му е от полза.

В кикбокса Перейра го победи с 2:0, а в ММА са 1:1. Някои хора гледат на това така, сякаш би било добре да завърши трилогията поне в ММА, но Перейра вече не изпитва нужда от такава битка. Въпреки че Израел Адесаня не говори добре за него в интервютата си, Алекс се превръща в човек, който поставя смирението и уважението пред конфликта.

В момента той държи титлата в полутежка категория и не планира да се връща в средна категория. "Poatan" разкри, че в края на годината ще брани златото си срещу Магомед Анкалаев. Алекс очаква победа над дагестанеца, а след нея ще се качи в тежка категория. Перейра не се интересува от нова битка с Адесаня и смята враждата им за приключена.

„На 37 години съм, вече нямам много време в света на битките пред себе си. Ако с Адесаня имахме някакви спорове, считам ги за приключени. Аз доказах моето и той доказа своето. Нямам нищо против, ако не говорят добре за мен. Няма причина да се отнасям с него по същия начин заради това. Напротив, пожелавам му успех. Поставям си някакви цели и трябва да ги изпълня. 

В края на годината имам защита срещу Магомед Анкалаев и след това искам да атакувам титлата в тежка категория. Израел има много работа в своята дивизия. Ако спечели колана отново, има много гладни претенденти, които го чакат. Пътищата ни дори няма да се пресекат отново. И определено няма да се върна в средна категория. Пожелавам му само най-доброто и се надявам отново да стане шампион.", каза Перейра пред Combate.

Ще успее ли Перейра да стане шампион в 3-та различна категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес