Зареждане

Павлович сподели меме, което твърди, че убива чернокожи

Павлович сподели меме, което твърди, че убива чернокожи
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 00:00 ч
ММА боецът на UFC в тежка категория Сергей Павлович се забърка в скандал.

30-годишният руснак сподели меме, което явно не е разбрал като хората. Сергей не знае английски, а това е голям проблем, след като ще споделяш мемета, които са написани на анлийски. В социалните мрежи Сергей сподели меме, което съдържаше доста комична информация свъзана с него.

Ето някои от нещата, които пишеше по негов адрес в мемето:

„Най-големият руснак сред руснаците“, „Най-страшният кошмар на НАТО“, „Може да нахлуе и превземе Шотландия за три дни“, „Изплаши Нгану“, „Титаник потъна заради него“, „САЩ напуснаха Афганистан, след като Павлович влезе там”, „Убива чернокожи”.", гласеше мемето, което Павлович сподели.

Разбира се, хората в САЩ са много чувствителни по темата с чернокожите. Явно Сергей е разбрал значението на нещата, които пише по негов адрес и реши да се извини с публикация в социалните мрежи.

„Поради езиковата бариера не разбрах написаното за мен и го публикувах по грешка. Не се присъединявам към казаното, мемето не е направено от мен. Мир на всички“, написа руснакът.

Сергей е с рекорд 17-1 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. Той очаква битка с Къртис Блейдс през април. Не споделяйте меме на чужд език, ако не знаете неговото значение, защото може да се окажете в ситуация като тази на Павлович.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес