Зареждане

Пауло Коста за Шон Стрикланд: Той е в постоянно мозъчно сътресение

Пауло Коста за Шон Стрикланд: Той е в постоянно мозъчно сътресение
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Пауло Коста реагира на скорошното предизвикателство отправено от Шон Стрикланд.

Пауло Коста се изявява като предизвикателна личност през последните години. В много отношения той е един от най-забавните бойци в и извън клетката за UFC.

В средната категория, обаче, има много други колоритни бойци.

Един такъв пример за това е Шон Стрикланд. Неговите противоречиви коментари през последната година доведоха до много внимание към него, но самият той не изглежда да има нищо против.


Наскоро Шон избра да се прицели не към друг, а към Пауло Коста. Както можете да си представите, бразилецът имаше свой собствен отговор.

„Дълбоко, дълбоко, дълбоко в сърцето си Стрикланд е добър човек, просто мисля, че един от многото му проблеми е, че е бил удрян тежко няколко пъти в главата и сега някак живее с постоянно сътресение, правейки толкова изтъркани шеги.”

Въпреки че може да е забавно слушаме Пауло Коста, в крайна сметка искаме да го видим да се бие отново. Големият проблем там е, че той изглежда вече не е в Ultimate Fighting Championship.

Най-малкото, предложената от него битка с Робърт Уитакър няма да се проведе – въпреки че UFC твърди, че е така.

Така или иначе обаче, ако Коста не се съгласи с нова сделка с организацията, има много други места, които биха се радвали да го привлекат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес