Зареждане

Пауло Коста: Трябваше да отложа битката срещу Адесаня

Пауло Коста: Трябваше да отложа битката срещу Адесаня
Публикувано на: Ноември 6, 2020 в 02:00 ч
Пауло Коста съжалява, че излезе да се бие с Израел Адесаня, въпреки че имал проблеми със своя крак. Двамата бойци на UFC се биха за златото в средна категория в края на септември тази година. Срещата им беше една от най-чаканите за 2020 година и мнозина очакваха здрав сблсък, но не това се случи в клетката.

Адесаня успя да защити титлата си с нокаут, а Коста се представи много зле и изглеждаше като аматьор. Бразилеца все още не може да приеме тази загуба и смята, че трябвало да отложи битката. Пауло загуби своя непобеден статут и това поражение винаги ще го преследва. В своя акаунт в социалните мрежи Коста сподели следното за първата си загуба в ММА:

Може би можех да покажа повече в битката с Адесаня, но много неща се случиха преди нея. Не искам да говоря, защото може да прозвучи като оправдания. Не можех да спя и моя крак беше зле. Не трябваше да се бия. Трябваше боя да се отложи със седмица или повече. 

Видях какво се случи с Патрики Фрейре, който имаше лабиринтит. Двамата имаме общ треньор и неговия отбор постъпи правилно. Той имаше лабиринтит и избра в деня преди битката да не се бие. Ние се бием на високо ниво и не трябва да го правим, ако не сме наред. Беше си наша грешка. 

Той е пъргав боец, бърз, но не ме убеди. Той не ме убеди. Трудно е да се каже, загубих от него и няма да е правилно. Мога да казвам каквото искам и няма да съм прав. Ще звучи като критика, но в действителност той не ме убеди. Мога да се бия с него 10 пъти и всичките 10 пъти ще бъдат различни. 

Има ли Коста нужния потенциал, за да победи Адесаня в евентуален реванш ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес