Зареждане

Пауло Коста си присади коса

Пауло Коста си присади коса
Публикувано на: Юни 20, 2021 в 00:20 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в средна категория Пауло Коста си присади коса. 30-годишният боец е в обтегнати отношения с организацията и наскоро се оттегли от битка с Джаред Каноние. Коста твърди, че му плащат прекалено ниска заплата и не си струва да се бие за такива пари. Той написа, че няма да се бие за по-малко от 300 000 долара, защото това било подигравка.

"Borrachinha" беше скастрен от Дейна Уайт, който му припомни, че има договор с UFC и от него зависи дали иска да се бие, или да стои. Президента на UFC предложи на Коста да се бие всеки уикенд, с което да изпълни своя договор, а след това да си търси късмета другаде. Не е ясно как ще свърши тази сага, но Пауло се възползва от свободното си време и посети клиника за присаждане на коса в Бразилия.

В социалните мрежи се появиха снимки и видео от присаждането на коса на Коста, а неговите колеги ММА бойци не пропуснаха да му се подиграват. За последно Коста загуби с нокаут от Израел Адесаня в битка за титлата в края на 2020 година.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес