Зареждане

Пауло Коста разкри най-трудната си битка в UFC

Пауло Коста разкри най-трудната си битка в UFC
Публикувано на: Август 19, 2022 в 02:00 ч
31-годишният бразилски UFC боец Пауло Коста (13-2) сподели, че битката срещу Йоел Ромеро (14-6) е била най-трудната в кариерата му в UFC.

"Borrachinha" и Ромеро премериха сили преди 3 години в Калифорния. Двамата си спретнаха здрава война и прекараха 15 минути заедно в октагона. Коста успя да спечели с решение, но понесе доста щети.

Срещата им беше избрана за бой на вечерта и им донесе бонуси. Пауло беше доста по-млад от Ромеро, но това нямаше значение в битката. Коста твърди, че Йоел бил в топ форма, въпреки че тогава беше на 43 години.

„Битката срещу Йоел Ромеро беше най-тежката ми битка в UFC. Въпреки че беше стар, той беше в разцвета на силите си. Йоел го доказа в следващите си битки. 

Ромеро не беше толкова труден противник, но когато се бих с него, той беше в разцвета на силите си. Така че мисля, че това беше най-трудната битка за мен.“, каза Коста пред Sportskeeda.

Този уикенд Коста се завръща, за да се бие с Люк Рокхолд. Битката им ще е подглавна за UFC 278, което ще се проведе в Юта, САЩ.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес