Зареждане

Пауло Коста опитал да измами UFC с фалшив доктор

Пауло Коста опитал да измами UFC с фалшив доктор
Публикувано на: Март 6, 2020 в 07:24 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт твърди, че непобеденият бразилец Пауло Коста е опитал да излъже организацията, за да се върне по-рано в клетката. Коста трябваше да се бие с Израел Адесаня за титлата, но се контузи и така Йоел Ромеро зае неговото място. Коста отчаяно искал шанс за титлата и накарал свой приятел да се застъпи за него пред UFC, за да му позволят да се завърне в клетката.

28-годишния бразилец с рекорд 13-0 в ММА и няма търпение да накаже Адесаня, който не спира да го обижда. Бразилеца ще бъде на първите редове в залата, за да изгледа на живо битката между Ромеро и Адесаня, защото победителя най-вероятно е следващ за Коста. Ето какво сподели Дейна в интервю за своя боец, който опитал да ги измами с фалшив доктор:


Уважавам го. Уважавам факта, че Коста иска да се бие. Пауло започна да говори, че е готов, но му казах, че не е готов. Той не е лекар. И тогава той използва някакъв човек, който е негов приятел или нещо такова, за да каже, че е добре и може да се бие. Нещата не стават така. Не искам да го притискам, а след това пак да се контузи.

 Трябва да отдели време да се възстанови, защото ще получи битката за титлата. Не трябва да се тревожи за това. Коста е близо, но нека не бързаме. Колкото повече време, толкова по-добре с тази контузия. Пауло пуска клипове в социалните мрежи и тренира здраво, а вероятно не трябва да го прави. Той е изрод и не се знае. Просто не искам момчето да се нарани отново




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес