Зареждане

Пауло Коста и Ян Блахович дали съгласие за бой в UFC 288

Пауло Коста и Ян Блахович дали съгласие за бой в UFC 288
Публикувано на: Април 20, 2023 в 00:00 ч
Дейна Уайт и неговите хора все още работят по намиране на подглавна битка за UFC 288.

Събитието ще се проведе на 6-ти май в Ню Джърси. Подглавната битка беше в лека категория между Бенейл Дариуш и Чарлз Оливейра. За съжаление Оливейра се оттегли и така събитието няма подглавна битка.

Първоначално Гилбърт Бърнс и Белал Мохамед бяха готови да са подглавна среща. След това Бърнс се насочи към Дъстин Порие. Сега последната информация е, че Пауло Коста и Ян Блахович са дали съгласие за бой в подглавната битка на вечерта.

Бразилецът споделя, че Хънтър Кембъл му звъннал, за да му каже, че Блахович е съгласен. Битката щяла да бъде в полутежка категория. Пауло твърди, че ако сега се бие с Ян, тогава няма да има проблем да се бие срещу Хамзат Чимаев през октомври в Абу Даби.

Коста e с рекорд 14-2 в ММА и за последно победи Люк Рокхолд в края на 2022 година. Тази победа му спря серия от 2 загуби. Пауло печели 11 от срещите си с нокаут и 1 път губи с нокаут. Той се би за титлата в средна категория с Израел Адесаня през 2020 година, но загуби с нокаут.

Блахович от своя страна е с рекорд 29-9-1 в ММА. За последно той записа равенство с Магомед Анкалаев в края на 2022 година. Ян приключва 18 от срещите си и 4 пъти пада с приключване. Той губи само от Гловър Тейшейра в последните си 8 битки за UFC.

Предстои да видим дали двете страни ще уточнят условията за тази битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес