Зареждане

Paulo Costa: Ще победя Whittаker и фалшивият Adesanya

Paulo Costa: Ще победя Whittаker и фалшивият Adesanya
Публикувано на: Август 22, 2019 в 08:33 ч
Качил: DoloR
Paulo Costa е уверен в себе си и вярва, че може да се справи с шампионите Israel Adesanya и Robert Whittaker. Миналия уикенд в Калифорния бразилеца постигна най-голямата победа в своята кариера, след като победи Yoel Romero с решение. Costa остана непобеден в клетката и увеличи своята серия на 13 поредни победи в ММА, като 5 са в UFC.

Paulo се издигна сериозно в ранглистата на UFC в средна категория и пред него са само двамата шампиони, които ще обединяват титлите през октомври в Мелбърн. "The Eraser" е категоричен, че ще ги победи и ще властва в категорията:


Да, мога да победя и двамата. Ще се справя с Whittaker и Adesanya. Моето мнение е, че Israel е фалшив шампион. Той няма достатъчно издръжливост, за да се бие дълго време с мен. Да, със сигурност Romero е по-корав от Whittaker, а Israel е фалшив. Мисля, че той е фалшив и трябва да се докаже. 

Кои са бойците, които той е победил ? Успя да победи Tavares, Brunson и Gastelum. Мисля, че Kelvin е добър боец, но не е от средна категория, а от полусредна. Adesanya победи Silva, но той вече дори не е в топ 10 на категорията. Аз успях да победя истински звяр в лицето на Romero. 

Искам да кажа на Whittakеr и Adesanya, че знаят кой съм аз. Тренирам като откачен и това е моят живот. Роден съм да се бия и да побеждавам. Не ме интересува кой ще спечели, защото аз ще го победя. Отивам в Мелбърн, за да го превзема. Paulo Costa идва, а новия шампион няма да властва дълго.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес