Зареждане

Paulo Costa: Победих Romero и сега аз съм най-трудната битка за всички

Paulo Costa: Победих Romero и сега аз съм най-трудната битка за всички
Публикувано на: Септември 13, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Непобеденият бразилец Paulo Costa успя да се справи с Yoel Romero миналия месец в Калифорния и увеличи серията си на 13 поредни победи. Битката между двамата беше доста равностойна, но в крайна сметка "Borrachinha" я спечели с единодушно решение. Бразилеца ще чака битка с победителя от срещата между Robert Whittaker и Israel Adesanya, които ще се бият следващия месец, за да излъчат безспорен шампион в средна категория.

Costa печели 12 от битките си с приключване и вярва, че победата над Romero го прави най-тежката битка за всеки боец в средна категория. Paulo ще бъде в залата, за да гледа на живо битката между шампионите в категорията и вярва, че може да се справи и с двамата:


Няма съмнение в това, че Yoel беше най-труден опонент за всички в средна категория. Аз го победих и това ме превърна в най-труден боец за всички в категорията. Разбира се, че ще преследвам титлата. Ще отида в Австралия, за да гледам битката между Whittaker и Adesanya на живо. 

Ще видя кой ще стане шампион и мой бъдещ опонент, а неговото царуване няма да е дълго. Щастлив съм от представянето си срещу Romero. Мислех, че мога да го нокаутирам в първия рунд, но той беше добре подготвен. Ще се завърна по-силен в битката за титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес