Зареждане

Paulo Costa: Никога не съм използвал стероиди

Paulo Costa: Никога не съм използвал стероиди
Публикувано на: Април 23, 2019 в 09:04 ч
Непобеденият Paulo Costa продължава да отрича, че ползва забранени вещества. Наскоро той беше обвинен от Yoel Romero, че се провалил на допинг тест и това била причината битката им в края на месеца да пропадне. Paulo се оправда, че имал здравословни проблеми и използвал лекарства за болки в стомаха, които му донесоха глоба от атлетическата комисия на стойност $9,333.33. Costa беше гост в предаването на Helwani и отново категорично заяви, че не ползва стероиди:



Това момче Yoel Romero пусна тези слухове, а след това започна да се оправдава и каза, че така бил чул. Това не е истина и никога в живота си не съм ползвам стероиди. Не съм ползвал нищо, с което да мамя в този спорт. 

Лекарството, което взех няма нищо общо със забранените вещества и не помага за по-добро представяне в клетката. Не мога да говоря за него. Предложиха ми да се бия с Jacare, но нямаше време, за да се подготвя и да сваля килограмите. Romero е лош човек, който пусна фалшива информация за мен. В момента не съм наказан и мога да се бия. Готов съм да се бия през май или юни срещу Romero.






Paulo е с рекорд 12-0 в ММА и успява да спечели 11 от победите си с нокаут. Очаква се от UFC да организират нова битка между него и Romero по-късно тази година.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес