Зареждане

Paulo Costa: Мога да убия Israel Adesanya

Paulo Costa: Мога да убия Israel Adesanya
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Paulo Costa постигна най-голямата победа в своята кариера, след като миналия уикенд се справи с Yoel Romero. Бразилеца остана непобеден в клетката и навлезе в серия от 13 поредни победи. Преди битката Costa беше извън топ 5 на средна категория, а кубинеца заемаше второто място и сега най-вероятно Paulo ще влезе в топ 3 на категорията, с което ще се установи като безспорен претендент за титлата.

Costa ще отиде пред октомври в Австралия, за да изгледа на живо битката за титлата между безспорният шампион Robert Whittaker и временният шампион Israel Adesanya. Costa ще получи шанс срещу победителя и иска това да е Adesanya, който също няма загуба в ММА. Битка между двамата ще бъде много интересна и бразилеца вярва, че ще го убие в клетката:


И двамата ми изглеждат уплашени, защото знаят, че едно кораво момче ги чака. Мисля, че Whittaker ще победи Adesanya, а аз победих Romero. Моето мнение е, че Romero спечели срещу Robert Whittaker. Искам Adesanya да победи, за да го убия след това в клетката. Той е много кльощав и няма шанс срещу мен. 

Israel говори твърде много глупости за мен и затова искам да се бия с него. Нямам интерес да бъда включен като резерва за битката им. Тренирам здраво в моите тренировъчни лагери и искам да знам, че битката е сигурна. Тази година счупих няколко ребра, контузих бицепса и своя крак. 

Adesanya и Whittaker не са по-корави от Yoel. Adesanya не е доказал, че е корав. Whittaker е истински шампион, но не е по-корав от Romero. Това са причините да смятам, че ще победя и двамата.  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес