Зареждане

Paulie Malignaggi: Кучката Conor McGregor започна да се моли да не го бият

Paulie Malignaggi: Кучката Conor McGregor започна да се моли да не го бият
Публикувано на: Октомври 22, 2018 в 17:49 ч
Paulie Malignaggi винаги има какво да каже, когато стане дума за неговия враг Conor McGregor. Ясно беше, че Malignaggi няма да си замълчи след унизителната загуба, която McGregor допусна от Khabib Nurmagomedov и ето какво има да каже Malignaggi:

Няма значение дали печелим или губим ние трябва да се държим достойно по време на битката. Трябва да се държиш като мъж, а не по време на битката да се оправдаваш, че това било "просто бизнес". Не ме наранява, защото всичко е просто бизнес. Какъв п*тьо. Доста пъти съм бил пребиван зле на ринга, но никога не съм се оправдавал докато все още се бием и трябва да излизаме за нов рунд. Този шибаняк е голяма п*тка. За мен все още е невероятно колко голяма п*тка е McGregor.

Когато ми пуснаха аудио и чух, че McGregor наистина се моли да не го пребивам се изумих, защото не вярвах, че той е чак такава голяма п*тка. Не вярвах, че той дори ще го изрече толкова силно, че да го чуе неговия опонент. Кой се моли на неговия опонент да го щади по време на битка ? Честно, никога не съм чувал такова нещо в живота си. За първи път чух някой да се моли да не го пребивам.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес