Зареждане

Paulie Malignaggi: Conor McGregor е пинятата на бойните спортове

Paulie Malignaggi: Conor McGregor е пинятата на бойните спортове
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 21:25 ч
Миналата година Conor McGregor се готвеше за битка с Floyd Mayweather и покани в своя отбор Paulie Malignaggi, който да му помага в подготовката. Двамата обаче от приятели станаха врагове и то за няколко седмици. Появи се видео в което McGregor праща в нокдаун Malignaggi, което стана хит в социалните мрежи и оттогава двамата доста често влизат в ожесточени воини на думи в социалните мрежи.

Явно Malignaggi все още не е готов да остави на мира McGregor и реши отново да го критикува:

McGregor го чака голям побой в битката с Khabib. За съжаление на Conor това ще бъде брутално, защото Khabib  не показва никакви емоции и не му пука за празните приказки, които той говори. Забелязали ли сте, че е почти невъзможно да влезеш под кожата на бойците идващи от Русия ? Те са като роботи и машини за убиване. Нямат емоции и във вените им има лед.

В последно време McGregor е боксова круша. Всеки успява да го срита в залата и аз с Dashon Johnson решихме да го караме по-леко с него в залата. Аз обаче реших малко да го поразхвърля и той направи всичко възможно, за да ме разкара. След това обаче беше смачкан и от Floyd Mayweather, а година по-късно го размятаха и властите.


 След няколко седмици и Khabib ще го смачка. Братле ти си скапана пинята. Някога играли ли сте си с пинята? Просто я смазваш и накрая си вземаш наградата. Той е пинятата на бойните спортове. Всеки го смазва и накрая си взима наградата. Ти си пинята братле и следващия месец отново ще те смачкат.

Какво мислите за изказването на Paulie Malignaggi ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес