Зареждане

Патрисио Фрейре оваканти титлата, за да се бие брат му за нея

Патрисио Фрейре оваканти титлата, за да се бие брат му за нея
Публикувано на: Октомври 7, 2021 в 02:00 ч
Бившият двоен шампион Патрисио Фрейре е решил да оваканти своята титла в лека категория. 34-годишния бразилец е взел това решение, за да може неговият брат Патрики Фрейре да се бие за титлата.

Патрики ще направи реванш с Питър Куили на Bellator 270, което ще се проведе на 5-ти ноември в Дъблин. Патрисио загуби титлата си в категория перо, след като Ей Джей Маккий го победи в края на юли.

В началото на май тази година Патрики и Куили направиха битка, която Питър спечели с технически нокаут. В първата им битка Куили отвори аркада на Патрики и лекар спря срещата, след като кътмена не успя да спре кървенето от страна на бразилеца.

Патрики е с рекорд 23-10 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Преди 5 години той се би за титлата, но загуби от Майкъл Чандлър. Фрейре печели 16 от срещите си с приключване, като 15 са с нокаут. Той губи 4 пъти с нокаут.

Куили от своя страна е с рекорд 13-5-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Питър печели 3 от срещите си с приключване и 5-те му загуби са с решение.

Не е ясно какво следва за Патрисио Фрейре, след като овакантява титлата си. Вероятно той ще се опита да си върне златото в категория перо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес