Зареждане

Патрисио Фрейре е готов за реванш с Ей Джей Маккий

Патрисио Фрейре е готов за реванш с Ей Джей Маккий
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
Бившия двоен шампион Патрисио Фрейре е готов да направи реванш с Ей Джей Маккий. Двамата се биха миналия уикенд в главнaта битка на Bellator 263 в Калифорния. Срещата им беше финал на турнира в категория перо.

Ей Джей успя да изненада Фрейре и го разклати с ритник в главата. Младото момче натисна и прати легендата в нокдаун, но вместо да се втурне за приключване Маккий започна да празнува.

Той обаче осъзна грешката си и приложи гилотина на неадекватния бразилец. Така Маккий събмитна Фрейре, с което спечели титлата и награда от 1 милион долара. Фрейре се раздели със серия от 7 поредни победи, но поне остана шампион в лека категория.

Пред медиите след събитието "Pitbull" сподели, че има нужда от почивка. Той загатна за битка с Маккий за титлата в лека категория и вероятно това ще е следващата битка. Ето какво още каза Фрейре пред медиите:

Ей Джей бше страхотен тази вечер. Той ме изрита в главата и почти ме нокаутира. Маккий беше добър и го поздравявам. Сега е шампион. Направих грешка и той беше много добър в тази вечер. Ще се завърна по-силен. Посветил съм се на спорта и винаги съм мотивиран. 

Сега обаче имам нужда от малка почивка. Днес беше лош ден и това е част от живота. Маккий каза, че искал да се качи в лека категория. Аз все още имам 1 титла и съм шампион в лека категория. Той ме победи в категория перо и знам, че трудно сваля килограми.  

Ще си помисля. Благодаря на всички, които ме подкрепят. Добре съм. Беше лоша нощ, но такъв е спорта. Нека го направим отново. 

Ще може ли Фрейре да си го върне на Маккий ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес