Зареждане

Патрики Фрейре нокаутира Питър Куили и стана шампион

Патрики Фрейре нокаутира Питър Куили и стана шампион
Публикувано на: Ноември 6, 2021 в 01:12 ч
Патрики Фрейре е новият шампион в лека категория на Bellator. Опитният ветеран от Бразилия се изправи срещу Питър Куили в главната битка на Bellator 270, което се проведе в Дъблин, Ирландия. Фрейре започна много агресивно срещата и не спираше да вкарва удари на Куили, който изненадващо беше доста пасивен. Патрики не спря да пресира и си спечели рунда.

Във втория рунд Питър бръкна в окото на своя съперник и срещата беше спряна. Близо 5 минути му трябваше на Фрейре, за да се върне в боя. Фрейре започна агресивно и прати Куили в нокдаун след дясно кроше. Питър се изправи, но отново падна, а Фрейре го последва и го заля с градушка от удари. Питър беше в глуха защита и рефера спря битката в началото на втория рунд.

С тази победа Патрики най-накрая става шампион след близо 12 години в Bellator. С тази победа той спира серия от 2 поредни загуби и вече е с рекорд 24-10 в ММА. Куили от своя страна губи за първи път с нокаут в кариерата си. Той се разделя със серия от 2 поредни победи и е с рекорд 12-6-1 в ММА.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес