Зареждане

Първите думи на Еди Назарян след триумфа

Първите думи на Еди Назарян след триумфа
Публикувано на: Февруари 12, 2020 в 08:55 ч
 Снимка: Костадин Андонов, start-photo.bg
Европейският шампион за мъже от първенството в Рим Едмонд Назарян не скри радостта си от големия успех. Тази вечер 18-годишният син на легендата ни в борбата Армен Назарян спечели еврозлатото след победа със 7:3 точки срещу първенеца от Букурещ 2019 Виталий Кабалоев (Русия) в категория до 55 кг, класически стил.

“Това е само първата крачка при мъжете. Много съм щастлив и благодарен”, сподели развълнуваният тийнейджър непосредствено след триумфа.

„Дадох всичко от себе си. Вярвах, че ще го надвия. Няма значение, че е голям, че е по-опитен. Аз просто излизам на тепиха и се боря докрай със сърце. Това е съвет от баща ми. Фамилията Назарян задължава”, сподели младият спортист пред NOVA.

"Това беше първата стъпка. Аз много обичам борбата. Всичко давам от себе си. Знам, че мога да стана нещо като легенда", каза още Едмонд Назарян.

Друг наш представител - Даниел Александров, също се представя много силно в италианската столица и утре ще се бори за златото в категория до 82 кг, класически стил.

“Все още не съм си свършил работата. На доста състезания изпуснах титли и медали, надявам се да съм изчистил нещата”, сподели Александров. 

sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес