Зареждане

Първи коментар на Чимаев: Не ми пука за феновете!

Първи коментар на Чимаев: Не ми пука за феновете!
Публикувано на: Септември 11, 2022 в 09:08 ч
Хамзат Чимаев даде първия си коментар след доминиращата си победа със събмишън в първи рунд над Кевин Холанд на тазвечершното събитие UFC 279.

Чимаев (12-0 MMA) се завърна в игра след като победи Гилбърт Бърнс с единодушно съдийско решение на UFC 273. „Borz“ идваше с перфектна статистика в Октагона от 5-0 с четири приключвания преди тази вечер.

Кевин Холанд (23-8 MMA) влезе в тазвечершното подглавно събитие с поредица от две победи, като последната му бе със събмишън над Тим Мийнс през юни.

Подглавното събитие на UFC 279 тази вечер доведе до още едно доминиращо представяне за Чимаев. „Borz“ успя да пренесе битката на земята рано и веднага започна да работи за събмишъни, който за след втората минута бе успешен.

След победата Хамзат Чимаев говори с репортери на пресконференцията след UFC 279, където сподели, че враждата му с Кевин Холанд е приключила.

„Кевин всъщност е добър човек, така че го харесвам. Понякога не се харесваме преди битките.” каза Чимаев. „Нормално е, идваме за война, за да се избиеме. Сега, когато войната свърши, ако иска той може да дойде в нашата тренировъчна зала и да бъде един от нас."


Хамзат Чимаев беше попитан какво мисли за феновете, които го засипаха с освирквания преди и след победата му.

„На вас дреме ли ви за това? На мен не ми пука. Пука ми е за моето семейство, интересува ме кариерата ми, пука ми за хонорарите ми... Един ден феновете са с мен, а на следващия ден не са с мен.

Хората могат да кажат, че не искат да ме гледат как се бия, но са лъжци. Всеки иска да гледа битките ми, всеки иска да види убиец в Октагона. И не такива като пушачите на марихуана и дилърите на наркотици тук. Аз съм професионален спортист.”

Професионален спортист ли е Чимаев, след като не успя да влезе в категорията с разлика от над 3 килограма?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес