Зареждане

Параноята продължава да тресе Rose Namajunas след инцидента в автобуса

Параноята продължава да тресе Rose Namajunas след инцидента в автобуса
Публикувано на: Юни 26, 2018 в 09:37 ч

Шокът от скандалната случка с Conor McGregor и автобуса преди UFC 223 започва вече да изчезва, но някои продължава да ги преследва.

Един от пострадалите е шампионката в категория сламка Rose Namajunas, която все още е травмирана от цялата случка.

Тя се размина с каквато и да била травма преди да защитава титлата срещу Joanna Jedrzejczyk, но въпреки това трепереше от ужас и се наложи дори Dana White да я успокоява. До ден днешен дори Thug Rose споменава, че не е превъзмогнала шока, разкривайки, че все още изпитва параноя.

"Не, човек. Когато се прибрахме, се качихме горе и се заключихме - бяхме параноични. Седмицата беше истинска лудница. Не беше леко."

"Все още гледам да си стоя повече вкъщи и постоянно си мисля да се прибирам, когато съм навън - постоянно имам някакво странно предчувствие. Живея в хубав квартал, нищо лошо не се случва. Изпитвам параноя обаче и затова ходя на терапии."

Namajunas споменава, че McGregor ѝ се е извинил в Instagram, но шампионката отказала да приеме този акт и не смята, че той е бил искрен. Приятелят ѝ, Pat Barry пък смята, че извинението въобще не излязло от бившия шампион.

"Извини се и започна да оправдава действията си, обяснявайки и причините зад всичко. Не ме интересуват взаимоотношенията им. Не са ми работа - ненужна ми е тази информация. Нали ме разбирате? Не е от значение за мен това."

"Имаше извинение, но такива неща трябва да се правят лице в лице. Всичко може да се превъзмогне, стига да се подходи зряло."

"Да, отсвирих го. Казах му да се обади на Pat Barry и да се разберат."

Според Rose и Barry обаче, телефонно обаждане така и не последвало.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес