Зареждане

Paige VanZant обясни гения на Conor McGregor

Paige VanZant обясни гения на Conor McGregor
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 08:52 ч
Conor McGregor, няма спор, е най-голямата звезда в историята на свободните боеве. Той е печелил по-големи възнаграждения от всички останали свои колеги и е оглавявал едни от най-големите събития на UFC.

Не всеки обаче му симпатизира. Въпреки уменията му да се бие и да забавлява хората, поведението му дразни мнозина от ММА обществото.

Но точно в това се крие геният му, съдейки по думите на звездата в категория муха, Paige VanZant. Той се е установил в такава позиция, че без значение дали го харесва човек или не, все ще му гледа срещите.

"Към Conor хората изпитват смесени чувства - затова е и толкова гениален. Той сам се направи забележим. Има бойци в UFC с много повече победи от него, но той е достатъчно интелигентен, за да се брандира успешно. Накара медиите да работят за него, а не обратното."

Paige VanZant в момента се подготвя за двубой през януари, срещу Rachel Ostovich. Те ще се бият в първата карта на UFC по ESPN+ на 19-ти януари. Събитието ще се излъчва също по спортния канал Max Sport 2. Напомняме, че VanZant последно се би през януари, когато загуби със съдийско решение от Jessica-Rose Clark в дебютната и в категория муха среща. По-рано тя се би в категория сламка.

Conor, от своя страна, последно се би на 6-ти октомври, като беше събмитнат от шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov, в главното събитие на UFC 229. Това се оказа най-успешното събитие на UFC за цялата му история до момента.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес