Зареждане

Paige VanZant има една оставаща битка и иска да стане свободен агент

Paige VanZant има една оставаща битка и иска да стане свободен агент
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 07:30 ч
Paige VanZant определено има лош късмет в последната една година. Тя трябваше да се подложи на операция за ръката, която не спира да й създава проблеми и VanZant я оперира вече няколко пъти. 25-годишната състезателка е с рекорд 8-4 в ММА и в последната си битка успя да победи със събмишън Rachael Ostovich в началото на годината. Paige е в UFC вече 5 години и успя да запише 5 победи и 3 загуби за организацията. Тя има една оставаща битка от своя договор с тях и смята да стане свободен агент, за да разгледа офертите от другите организации:


В края на годината винаги има голяма карта от UFC и аз искам да съм част от нея. Имам още една битка от моя договор с UFC и смятам да стана свободен агент, за да видя колко струвам. Аз съм доста популярна. В последно време не ми върви и трябваше да оперирам ръката си 3 пъти. 

Направих доста страхотни неща извън UFC за Sports Illustrated и Dancing with the Stars. Искам да покажа, че съм голям играч в тази категория и голям играч в UFC. Имам още една битка и ще го покажа. Сега съм фокусирана върху завръщане в клетката. Не иска да съм под напрежение. Искам просто да се бия. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес