Зареждане

Пади Пимблет: Завръщам се и всички ще ми ближат задника

Пади Пимблет: Завръщам се и всички ще ми ближат задника
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 18:00 ч
Претендентът за титлата в лека категория на UFC Пади Пимблет очаква завръщането си в октагона.

Миналата година "The Baddy" привидно беше на път да се превърне в следващата голяма звезда на промоцията. Пимблет дебютира през септември 2021 г. и бързо натрупа три победи със спиране в UFC. Нещо повече, той дори получи договор за търговска марка с Barstool Sports. Всичко това доведе до най-голямото изпитание в кариерата на британеца срещу Джаред Гордън през декември миналата година.

Двамата бяха в подглавно събитие на UFC 282, като светлината на прожекторите бе насочена твърдо към англичанина. Въпреки това в тази битка в лека категория Гордън беше този, който свърши много по-добра работа в продължение на 15 минути. Вместо това Пимблет получи единодушно решение, което беше много спорно.

След победата Пади обяви, че планира да се подложи на операция на глезена. Очакваше се боецът да отсъства от октагона до следващата година заради контузията, която получи на UFC 282. Изглежда обаче, че сроковете са били изместени малко по-напред.


Във видеоклип, публикуван в канала му в YouTube, атлетът обсъди завръщането си. В него Пимблет призна, че е готов да се завърне в действие, тъй като иска да изкупи лошото си представяне срещу Джаред Гордън през декември миналата година.

"Нямам търпение", заявява Пади Пимблет във видеоклип в YouTube, в който обсъжда завръщането си. "Надявам се да се бия преди края на годината, ако трябва да съм честен. Да изритам главата на някой малък пръдльо. В последния си двубой бях зле, беше лошо представяне.

Казвал съм го преди - ти си толкова добър, колкото добро е последното ти представяне, а аз изглеждах като лайно. Но когато се върна, всички отново ще ми ближат задника."

Какво мислите за тези коментари? Ще очаквате ли завръщането на Пади Пимблет?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес