Зареждане

Пади Пимблет за Боби Грийн: Голям тъпак

Пади Пимблет за Боби Грийн: Голям тъпак
Публикувано на: Май 25, 2024 в 14:00 ч
Пади Пимблет се изказа доста откровено за Боби Грийн. Той представи и своята прогноза за хода на битката.

Пимблет ще се бие с Грийн на UFC 304 в Манчестър на 27 юли. Пади беше предизвикан от Грийн след бруталната му битка с Джалин Търнър на UFC 300. Американецът тогава спомена, че Пади не е трябвало да споменава името му. В отговор, по време на интервю за The Mac Life, Пади отрече, че е първият, който е споменал нещо за Грийн.

"The Baddy" вярва, че бруталното му поражение с нокаут от Джалин Търнър напълно разбило челюстта му, която вече я няма. Ето какво още сподели Пимблет пред медията:

"Той е истински идиот и лайно. Най-смешното е, че каза, че говоря за него. Не казах нищо за него. Ти беше този, който пръв ме спомена. Затова ти отговорих, малка наденица. Всички говорят за мен, така че съм свикнал. Той е истински тъпак. Казва, че съм го споменал пръв. Той просто лъже. Защо да говоря за теб ? Защо да спомена Боби Грийн ? Има много добра стойка. Има добър бокс, но брадичката му изчезна след битката с Джалин Търнър. 

Джим Милър не е нокаутьор, но го разби с удари веднъж или два пъти в битката им на UFC 300. Според мен заслугата е на Джалин Търнър, който абсолютно пръсна черепа на Боби Грийн. Стойката му е много добра, защитата му от сваляне е наред. Както споменах, челюстта му не съществува, така че, моля, боксирай се с мен. Ще видим какво ще стане. Мога да го нокаутирам. Мога да го събмитна.", сподели Пади.

Ще успее ли Пади да бие Грийн ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес