Зареждане

Пади Пимблет вярва, че само той може да победи Ислам Махачев

Пади Пимблет вярва, че само той може да победи Ислам Махачев
Публикувано на: Август 16, 2024 в 08:00 ч
Пади Пимблет наскоро влезе в топ 15 на лека категория в UFC, но въпреки това вече гледа към титлата в лека категория. В края на миналия месец Пади победи Боби Грийн в Манчестър и записа 6-та победа в UFC. Тази победа го въведе в ранглистата на UFC и го постави на 15-тата позиция. Пимблет вярва, че е на 1-2 победи от битка за титлата с Ислам Махачев.

Самият дагестанец следи Пимблет и сподели, че в бъдеще е възможно да се бият. Пади се въодушеви от това и вече се вижда като единственият, който може да победи дагестанеца. Пади няма да се страхува от борбата на Ислам и планира да го събаря на земята. "The Baddy" твърди, че лека категория е скучна, но той може отново да я направи атрактивна.

Ето какво още каза Пимблет:

„Ислам Махачев е боец, който определено не подценявам. Все пак рекордът му говори сам за себе си, но съм убеден, че той може да бъде победен. Основният проблем с тези момчета от Дагестан е, че всички се страхуват от тяхната борба, така че никой не се забърква с тях. Но има огромна разлика дали използвате борбата за отбрана или за нападение. Нападателната борба е нещо съвсем различно. 

Ако срещна Махачев, не бих се страхувал да го сваля на земята. Не бих се страхувал да го тествам в това, което хората смятат, че е най-добър. Сигурен съм, че ако някой може да го победи, това съм аз. Мисля, че ако постигна още една или две победи, ще се бия с Махачев. 

Дейна Уайт със сигурност няма да има нищо против, тъй като леката категория е доста тиха и скучна в момента. Най-голямото вълнение е излязло от тази категория и аз съм един от малкото герои, които могат да я съживят. Ще се видим на върха.", сподели Пимблет.

Може ли Пади да бие Махачев ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес