Зареждане

Пади Пимблет стопи килограмите преди UFC Fight Night 208

Пади Пимблет стопи килограмите преди UFC Fight Night 208
Публикувано на: Юли 12, 2022 в 17:00 ч
Свалянето на килограми от страна на Пади Пимблет вече стана тема за разговори в света на смесените бойни изкуства само с две битки в UFC. 

След победата си над Родриго Варгас в Лондон този март, Пимблет се подложи на преяждане, което доведе до това, че боецът качи 20 килограма в рамките на няколко дни. Говорейки с Гари Невил в шоуто му The Overlap по Sky Sports, „The Baddy“ реши да говори за предстоящата си битка.

Пимблет ще се бие с Джордан Ливит в лека категория на UFC Fight Night 208, което ще се проведе на 23-ти юли в Лондон.

„Затруднявахме се в миналото, когато се отнасяхме непрофесионално. Но сега сме много професионални по отношение на това, така че не го правим. Хората ми казват „о, ти си дебел“ и си мислят, че се затруднявам.

Все още имам 14,5 кг за сваляне, но това не е нищо. Преди около шест седмици бях 93 кг., а се бия на 70. Тогава бях дебел. Може да порасна още малко и всъщност да запазя малко от теглото си. 

Бях в Америка и пиех галони кока-кола всеки ден, изяждах 7000 калории на ден. Преброих калориите си и изядох 11 000 калории в понеделник, след като се бих. 

Влизаме в гореща вана, като в сауна, ваната не е хубава, пече и когато излезеш, кожата ти е червена. 

Ползваме и спални чували, те те увиват в юрган и ти лежиш там и продължаваш да се потиш и просто повтаряш, и повтаряш, докато свалиш нужните килограми.", сподели Пимблет

Много хора смятат, че това, което Пимблет прави не е добре за здравето. Вие как мислите ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес