Зареждане

Пади Пимблет: Лесно и бързо събмитвам Логан Пол

Пади Пимблет: Лесно и бързо събмитвам Логан Пол
Публикувано на: Април 29, 2022 в 02:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в лека категория Пади Пимблет няма нищо против за битка с Логан Пол.

Наскоро Пол сподели, че има желание да се бие с Пимблет и се вижда като победител. Това обаче е далеч от истината, според бившият шампион на Cage Warriors. "The Baddy" има много повече опит в бойните спортове от Пол.

Пади има 18 победи и само 3 загуби в ММА. Той печели 14 от срещите си с приключване и не е губил с нокаут в ММА. Представителят на Ливърпул признава, че в боя се случва всичко, но въпреки това вижда лесна победа над Пол.

"Чувствам се като балон, но вчера започнах диета. Логан Пол знае кой е човека. Той знае кой може да напълни залата. Не виждам да споменава някой друг. Знам, че е по-едър от мен. 

Мисля, че мога да го събмитна много лесно и бързо. В битката може да се случи всичко. Никога не се знае. Ако Логан иска да се бие с мен, тогава съм отворен за оферти. Нека видим с какви цифри ще дойде при нас. 

Искам в следващата си битка да напълня стадион. Ще дойдат 50-60 000 души. Залата в Лондон беше прекалено малка за мен. Мисля, че ще се бия през лятото в картата във Великобритания. 

Няма да откажа битка с никого. Ще спечеля. Обичам феновете и хейтърите. Без хейтъри няма да е същото. Благодаря за подкрепата", каза Пимблет пред "The Schmo".





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес