Зареждане

Owen Roddy говори за бъдещето на Conor McGregor след битката с Khabib

Owen Roddy говори за бъдещето на Conor McGregor след битката с Khabib
Публикувано на: Септември 5, 2018 в 17:22 ч
Голямата звезда на UFC, Conor McGregor се завръща в организацията след 2 години отсъствие. Ирландецът има трудна задача и тя ще бъде Khabib Nurmagomedov с който ще споделят октагона на 6-ти октомври в Лас Вегас.

Бъдещето на McGregor след тази битка е неясно, но неговия треньор Owen Roddy реши да сподели какво смята, че ще се случи с неговия боец след тази битка:

Все още не знам какво би се случило с него след  битката срещу Khabib, но не мисля, че той ще се оттегли от ММА. Не мога да гледам в бъдещето, но мога да ви кажа, че Conor не се е променил и си е все съшия от психическа гледна точка.

Conor винаги търси големите битки, които го карат да се вълнува и в момента има още една такава. Мисля, че ако Conor реши и ако феновете го искат, тогава той ще се бие отново.

В момента не знам и сме съсредоточени върху тази битка, защото тя има потенциал да стане най-голямата в историята и се готвим за нея. След като тази битка свърши Conor най-вероятно, ще насочи вниманието си към следващата най-голяма битка в историята.

Какво крие бъдещето за Conor McGregor след UFC 229 според вас? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес