Зареждане

Овинс Сейнт Прю нокаутира брутално Алонсо Менифилд

Овинс Сейнт Прю нокаутира брутално Алонсо Менифилд
Публикувано на: Септември 6, 2020 в 04:52 ч
Опитният ветеран и бивш претендент за титлата в полутежка категория Овинс Сейнт Прю записа голяма победа във Вегас. Той сподели клетката с Алонсо Менифилд в подглавната битка на UFC Fight Night 176. Срещата между двамата беше в полутежка категория и продължи два рунда, които бяха достатъчни на Сейнт Прю да се справи с Менифилд. В началото на битката Менифилд тръгна агресивно, но се натресе на ляв от Сейнт Прю.

Менифилд опита да натисне, но Овинс му вкарваше ритници и го държеше на дистанция. Сейнт Прю вкарваше удари, с които не заплашваше своя съперник, но бяха достатъни да му печелят точки. В края на първия рунд Менифилд вкара тежък удар на Сейнт Прю, но беше очевидно, че загуби рунда. Във втория рунд Сейнт Прю продължи да точкува Менифилд, който не правеше нищо, освен да преследва Овинс, но без да опитва удари.

Сейнт Прю водеше убедително и този рунд и към края на рунда Алонсо вкара силен десен, с който наруши баланса на ветерана. В последната минута на рунда Менифилд реши да тръгне агресивно напред, но се натресе на силен контра ляв и беше посаден по лице от Сейнт Прю. С тази победа Сейнт Прю се връща на победния път и сподели, че иска още 1 битка тази година. Менифилд от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и за първи път губи с нокаут.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес