Зареждане

Овърийм ще получи боец от топ 5 в следващата си битка

Овърийм ще получи боец от топ 5 в следващата си битка
Публикувано на: Май 19, 2020 в 09:28 ч
Голямата легенда в тежка категория Алистър Овърийм постигна важен успех над Уолт Харис миналия уикенд във Флорида. "The Reem" го победи с нокаут във втория рунд и така печели 3 от последните си 4 битки с нокаут. В интервюто пред медиите след събитието Овърийм сподели, че вече е в края на кариерата си и много би искал един последен шанс за пояса при тежките. Алистър държи рекорд 46-18- в ММА и 41 от победите са с приключване.

Той щеше да победи и Жаирзиньо Розенструик миналата година, но за съжаление Розенструик го нокаутира 4 секудни преди битката да стигне до решение. Постиженията на Овърийм са невероятни в бойните спортове и само златото в UFC му липсва. Дейна Уайт, който е президент на UFC смята да уважи исканията на Овърийм и да му даде битка с боец от топ 5 на тежка категория, а при победа да получи един последен шанс. Ето какво сподели Уайт:


Победата над Уолт Харис беше голяма за Овърийм и сега той трябва да се бие с едно от момчетата от топ 5 на категорията. Точно сега категорията е малко задръстена, защото Миочич трябва да се бие с Кормие. Нгану също няма търпение да получи своя заслужен шанс за титлата. Скоро ще задвижим нещата. 


Ако погледнем топ 5 на тежка категория, то възможни съперници за Овърийм са дос Сантос, Нгану,  Дерик Люис и Блейд. Овърийм е мерил сили с всички с изключение на Люис и вероятно той ще е следващ за него. В миналото двамата често говориха за битка помежду си, но до такава не се стигна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес