Зареждане

Отново отложиха боя между Ян Блахович и Глоувър Тейшейра

Отново отложиха боя между Ян Блахович и Глоувър Тейшейра
Публикувано на: Юни 29, 2021 в 00:00 ч
Битката за титлата в полутежка категория на UFC отново беше отложена. Ян Блахович и Глоувър Тейшейра няма да се бият на UFC 266, което беше планирано за края на септември. Вместо това Дейна Уайт и компания местят битката за UFC 267, което ще се проведе на 30-ти октомври в Абу Даби на остров Яс.

Това е втори път, в който UFC решават да преместят боя между Блахович и Тейшейра. Първоначалния план беше битката да е в началото на септември, но UFC разбъркаха събитията си и така срещата остава за края на октомври.

Блахович е със статистика 28-8 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. През март тази година той защити титлата си с победа над Израел Адесаня. Ян е бивш шампион на KSW и приключва 17 от срещите си, а само 3 от неговите загуби са с приключване.

Тейшейра от своя страна е с рекорд 32-7  в ММА и е в серия от 5 поредни победи. В края на 2020 година той победи Тиаго Сантос и заслужи шанс за титлата. Глоувър приключва 27 от срещите си и само 3 от неговите загуби са с приключване.

Преди 7 години той се би за титлата в UFC, но загуби с решение от Джон Джоунс. Сега Тейшейра е към края на кариерата си и това ще е последен шанс да спечели титлата при най-големите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес