Зареждане

Отман Азайтар опита да измами UFC и беше уволнен

Отман Азайтар опита да измами UFC и беше уволнен
Публикувано на: Януари 23, 2021 в 00:00 ч
Отман Азайтар вече не е боец на UFC. 30-годишния мароканец опитал да вкара външни хора на остров Яс и така искал да наруши стриктните мерки, които организацията наложи заради COVID-19. Азайтар и хората от неговия щаб дали своите пропуски на други хора, които да се промъкнат в така наречения "безопасен балон", който UFC изградиха, за да няма заразени с коронавирус.

Всички, които участват на галавечерта спазват стриктно мерките и минават през тестове за COVID-19, а Отман опитал да наруши всички правила. Дейна Уайт сподели, че всичко е заснето на камерите, а в резултат на това Азайтар е уволнен. Той трябваше да се бие срещу Мат Фривола този уикенд, но не се яви на кантара. Ето какво изявление пуснаха UFC по темата:

UFC сме наясно с неотдавнашно нарушение на протоколите за здраве и безопасност с участието на Отман Азайтар. В резултат на това той е отстранен от зоната за безопасност и предстоящият му двубой срещу Фревола е отменен.

Организацията продължава да се грижи за здравето и безопасността на всички участници като основен приоритет и ще предприеме действия срещу всеки, който не се придържа към строгите мерки.

Отман е с рекорд 13-0 в ММА и спечели първите си 2 битки в UFC с нокаут в 1-вия рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес