Зареждане

От наркоман до атлет, Priscila Cachoeira готова да остави следа в UFC

От наркоман до атлет, Priscila Cachoeira готова да остави следа в UFC
Публикувано на: Декември 27, 2017 в 12:00 ч
 
 Новодошлата бразилка Priscila Cachoeira тепърва предстои да влезе за пръв път в Октагона, но вече може да бъде считана за претендентка за титлата.
 
От федерацията наскоро представиха нова категория 'муха' сред дамите, като това поставя Cachoeira в навярно неочаквана позиция.
 
"Взимах крек в продължение на повече от три години. Бицепсът ми беше с размерите на китката. Замалко да умра, а исках да спра - молех се. Знаех, че се убивам, но не можех да сложа край. Тялото ми искаше повече от наркотика и не можех да се контролирам."
 
След като бива спасена от семейството си, бившата волейболистка намира своя път в свободните боеве, където бележи резултат от 8 победи, от които 4 посредством нокаут, и нито една загуба.
 
"Преди две години, когато реших, че ще се бия, казах на брат ми, че ще стана UFC боец до три години. Той ми се изсмя, като дори и ме поразколеба, но ето ме тук две години по-късно. Когато обещая нещо, го изпълнявам."
 
Нищо чудно съмненията да продължат, но може би за добро. Тя ще трябва да се изправи срещу Valentina Shevchenko в предстоящото през февруари UFC Fight Night 125.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес