Зареждане

Остин Вандерфорд се прицели в титлата на Гегард Мусаси

Остин Вандерфорд се прицели в титлата на Гегард Мусаси
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 00:00 ч
Остин Вандерфорд, който е съпруг на Пейдж ВанЗант иска шанс за титлата в Bellator. 31-годишният американец е с рекорд 11-0 в ММА и миналия месец победи Едуардс с решение.

Остин вече има 5 поредни победи в организацията и вярва, че е достатъчно, за да се бие за титлата в средна категория с Гегард Мусаси. Вандерфорд приключва 6 от срещите си и е в топ 3 на класирането в организацията.

Мусаси все още не се е бил тази година и е в серия от 2 поредни победи. Той е сред най-добрите в историята, а Остин вярва, че ще го затрудни със своя стил. Ето какво сподели Вандерфорд за мястото си в дивизията:

Чувствам, че съм готов за титлата. Чувствам, че заслужих този шанс. Има корави момчета на върха, но не са били активни, а аз вече имах биткa тази година. 

Точно сега вярвам, че заслужавам този шанс. Мисля, че съм тегава битка за всеки един от топ бойците в категорията. 

Не мога да кажа със сигурност, че ще се бия за титлата, защото не съм говoрил с Bellator. Мисля, че Bellator ще избират измежду мен, Токов и Солтър за опонент на Мусаси. 

Гегард е добър навсякъде и е най-добрият в категорията. Той е корав и добър навсякъде. Вярвам, че имам стил, който е тегав за всички. 

Надявам се, че ще получа битка срещу него. Това ще е една забавна битка, в която ще видя на какво ниво съм. 

Ще може ли Вандерфорд да се справи с Мусаси ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес