Зареждане

Oscar de la Hoya отвратен от начина, по който се плаща в ММА. Разкрива дата за Liddell срещу Ortiz 3

Oscar de la Hoya отвратен от начина, по който се плаща в ММА. Разкрива дата за Liddell срещу Ortiz 3
Публикувано на: Август 15, 2018 в 10:01 ч
Заплащането в ММА средите е гореща тема вече известно време, като много от боксьорите дори се подиграват на парите, които взимат техните колеги.

Oscar De La Hoya, например, е отвратен от начина, по който се плаща на професионалните бойци в ММА.

Това е и една от причините той да създаде Golden Boy MMA - организацията, която ще ни представи третата среща между Tito Ortiz и Chuck Liddell. Той дори разкри и възможна дата за събитието.

"Мислим си за 25-ти ноември. Ще бъде голямо - както го правим обикновено. Нямам търпение да вляза в света на ММА и да съм сигурен, че на бойците ми ще им се плаща добре. Рискуваме животите си на ринга, затова е хубаво бойците да бъдат компенсирани подобаващо. В момента заплащането е ужасно. Говорил съм с много ММА бойци и знам как стоят нещата. Гади ми се направо. Имам причина да започна с Golden Boy MMA и Chuck Liddel и Tito Ortiz, например, ще получат адекватно заплащане. Ще получат това, което заслужават."

Трилогията между двамата бойци отнесе много критика, включително и от президента на UFC, Dana White.

Но тъй като Oscar и White от доста време не са се срещали, бившият боксов шампион не се интересува особено какво мисли бившият му приятел. Остава единствено да видим дали White ще прибегне до някакви трикове, за да контрира конкурента си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес