Зареждане

Ортега готов да научи Топурия на смирение

Ортега готов да научи Топурия на смирение
Публикувано на: Март 29, 2023 в 16:00 ч
Брайън Ортега е готов да се бие с Илия Топурия при следващото си влизане в Октагона.

През юли Ортега претърпя загуба от Яир Родригес, при която изкълчи рамото си. Оттогава насам той лекуваше травмата си и сега е все по-близо до завръщане и е готов да унижи Топурия, който гръмко го предизвика на двубой.

"Очевидно е, че виждам хора като Топурия, които ме предизвикват постоянно, виждам го и сега. На ум ми идват две неща. Първото, никога не съм се отказвал от нито един боец, борил съм се с най-добрите от най-добрите. Бил съм се с хората, с които ти се иска да се биеш", заяви Ортега. "Това е едното нещо. Второто е, че аз дори не съм в състояние да се бия. Нека да се възстановя и да си подредя нещата, да се върна към тренировките и тогава да говорим.

С удоволствие ще науча някого на скромност, ако се наложи. Ако си на моето ниво, може да ме предизвикаши да излезем на битка", продължи Ортега. "Но е тъпо да се опитваш да стигнеш до тук с приказки. Знам, че вече му е подготвена битка. След нея, ако си заслужи пътя нагоре, тогава нека го направим".

Както казва Брайън Ортега, той все още не се е върнал към тренировките от травмата в рамото и така или иначе не може да се бие сега, така че не обръща прекалено внимание на това кой го предизвиква. Но щом е здрав, той е повече от готов да се бие с когото и да му предложи UFC.

Ортега (15-3-1) е в серия от две загуби, тъй като последния път претърпя загуба от спиране поради контузия срещу Родригес. Преди това той претърпя загуба с решение от Александър Волкановски за титлата в категория перо. В UFC той е 7-3 и един No Contest, като има забележителни победи над Франки Едгар, Ренато Мойкано, Куб Суонсън и Корейското зомби, наред с други.

Бихте ли искали да видите Брайън Ортега да се бие с Илия Топурия при следващата му битка? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес