Зареждане

Опасен руснак 'подви опашка' пред Георги Валентинов

Опасен руснак 'подви опашка' пред Георги Валентинов
Публикувано на: Август 31, 2019 в 09:44 ч
Както преди време съобщихме няколко корави руснаци бяха хвърлили око на елита на българския ММА и отправиха директно предизвикателство към конкретни родни бойни атлети.

Вижте също: Опасни руснаци търсят битка срещу топ ММА бойците в България

Комуникацията бе поета от Христо Чапанов (на снимката до Георги Валентинов), който бе готов да организира галавечер, в която предизвиканите българи да докажат уменията си срещу действително опасни бойци от Руските републики.

Един от тези руснаци бе Мариф Пираев със статистика 26-2-1, който открито предизвика Георги Валентинов на двубой. Още през юни Георги без колебание прие битката, като единствено условие бе срещата да бъде на Grand Fight Arena 3 на 5-ти октомври.

Вижте също: Георги Валентинов прие предизвикателството на опасния Пираеф
 

Мениджърът Христо Чапанов сподели за MMA.BG, че всички условия на руснака са били спазени - категория, хонорар и т.н., но явно Приаеф се е разколебал в предизвикателството си и се е отказал от битката.

"Миналата седмица изпратихме искане за снимки за постерите, както и снимки на паспортите за билети и покани за визи," каза Чапанов за MMA.BG. "От щаба на Мариф, както и той лично, ни увериха че ще ги изпратят миналия петък. От тогава Мариф се крие, не отговаря на обажданията, имейлите и в социалните мрежи. По всичко личи, че руснака се е уплашил и няма да играе този мач. Изглежда прякора "Пиранята" не му пасва толкова добре, колкото изглежда на пръв поглед."

Валентинов обаче продължава да се готви за своята битка, която ще се проведе на 5-ти октомви в третото издание на Grand Fight Arena, което ще се проведе в град Стара Загора.

Георги също сподели за MMA.BG, че е разочарован от поведението на руснака, но в момента гледа напред към новото си предизвикателство и разкри интересни факти за предстоящото събитие.
 
 
"Сега сме дали запитвания на доста места в Европа и очаквам в най-скоро новият ми опонент!

Очертава се една много силна гала вечер отново по правилника на ММА и К-1.

Като имена участие ще вземат едни от най-добрите ни български бойци в дадените стилове (предимно от Стара Загора) като Мариян Димитров, Валентин Бенишев, Руси Минев, Денислав Хаджиев, Севдалин Славов, Христо Андонов и много други, които в най-скоро време ще обявим!

Като е ясно, че под главна среща и главна среща на събитието ще бъдем аз и моят партньор и близък приятел Дани Илиев!

Очаква се едно наистина голяма зрелище да се случи точно в навечерието на един от най-големите празници в нашият град - 'Денят на Стара Загора'," сподели Валентинов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес