Зареждане

Георги Валентинов прие предизвикателството на опасния Пираеф

Георги Валентинов прие предизвикателството на опасния Пираеф
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 19:44 ч
Както стана ясно в последните дни - Христо Чапанов и Цветелин Гергинов подготвят ММА състезанието Real Pain Challenge за тази есен, в което ще гостуват опасни бойци, които ще предизвикат български шампиони със сходни статистики.

Вече има двама обявени бойци от Русия, като единият от тях - Мариф Пираев директно си е набелязал един от топ състезателите в неговата категория у нас - Георги Валентинов.
 
Вижте също: Опасни руснаци търсят битка срещу топ ММА бойците в България
 
Георги е научил за отправеното към него предизвикателство и го прие без колебание, но при едно условие:

"Приемам поставеното пред мен предизвикателство и съм готов да се изправя срещу Мариф Пираев," сподели Валентинов за MMA.BG. "Но при едно условие - битката искам да се проведе на събитието Grand Fight Arena през септември.

Това е едно събитие, което организирам заедно с Даниел Илиев и искам да развиваме заедно. Отказвал съм покани и на други български организации, за да мога да участвам в Grand Fight Arena и да го развиваме като организация. Създали сме свое събитие и няма как да се бия в друга организация у нас. Не желая да подвеждам хората, които ни подкрепят, за да организираме Grand Fight Arena."
 

Валентинов се обърна и към клавиатурните шампиони и анализатори в интернет:

"За разбирачите и философите - нека преди да ме слагат под общ знаменател с инстаграм шампионите, да видят моята статистика в Sherdog - тя говори сама за себе си. Да, последната ми среща беше лека, но това не зависеше от мен. Бил съм се в много международни организации и имам победи над доказани бойци - преди да коментирате, прегледайте внимателно статистиката ми и опонентите срещу които съм се изправял."

Валентинов сподели и още една интересна новина - той е получил покана от треньора на Conor McGregor и след броени дни заминава за Ирландия, където ще проведе тренировъчен лагер и може да изстреля кариерата си на съвсем друго ниво.

"Получих покана от John Kavanagh и заминавам за SBG - Ирландия. Ще тренирам в клуба и има вероятност Kavanagh да стане мой мениджър. Целта ми е да се бия в чужбина."

Георги Валентинов е един от топ ММА състезателите в полусредна категория у нас. 26-годишният боен атлет има в актива си 20 победи и само 5 загуби. В момента той е в серия от 2 поредни победи, като последната приключи с технически нокаут в първия рунд.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес