Зареждане

ONE Championship отмениха събитията си за април

ONE Championship отмениха събитията си за април
Публикувано на: Април 7, 2020 в 07:23 ч
Азиатската организация ONE Championship продължават да отменят събитията си заради коронавируса. Тези събития на ONE Championship бяха планирани да се провеждат при затворени врати в Сингапур. За съжаление, промоцията е принудена да ги отмени окончателно, като се позовава на нови ограничения от сингапурското правителство и ограниченията за пътуване, което, разбира се, затруднява придвижването на бойци.

Председателят и изпълнителен директор на ONE, Чатри Ситйодтонг обяви тази злощастна новина във Facebook в неделя вечер, като едновременно с това похвали сингапурското правителство за взетите нови мерки. Ето какво написа още той:


За съжаление, ONE Championship ще трябва да отложи своите събития за април заради новите ограничения на COVID-19. За да потуши скорошния растеж на коронавируса, правителството на Сингапур разумно нареди частично блокиране на страната, което в сила от 7 април. Освен това големи държави като: Китай, Тайланд, Сингапур, Австралия, Русия, Индия, Виетнам, Япония и др. временно затвориха своите граници.

Преживяваме необикновени времена. Добрата новина е, че тези краткосрочни ограничения несъмнено ще забавят коронавируса. Необходимо е всички ние да работим заедно с бдителност. Най-важното нещо, което можем да направим като хора, е да следваме строгите заповеди на нашите правителства и да практикуваме социално дистанциране и добра хигиена. Вирусът не може да се разпространи, ако всички останем у дома. Наистина е толкова. Нека се присъединим към тази борба и да бъдем обединени като ONE.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес